Asılsız İhbar Yapan Şahıs Gözaltına Alındı
Arifiye İlçesine bağlı Hanlı Mahallesinde bulunan Mollaköy Göletine araç düştüğü ihbarı alan ekipler seferber oldu. Yaklaşık 1 saat süren arama çalışmaları sonrasında hakkında ihbar bulunan Yunus S. isimli gencin Otobüs Terminalinde olduğu ortaya çıktı.
Edinilen bilgilere göre; Arifiye İlçesi Hanlı Mahallesinde bulunan Mollaköy Göletlerinde bir otomobilin gölete düştüğü ve içerisinde insan olduğu ihbarını alan Arifiye İlçe Jandarma ekipleri kısa sürede bölgeye intikal ederken ihbar sonrası bölgeye 112 ve İtfaiye ekibi sevk edildi. Jandarma, İtfaiye ekipleri ve vatandaşlar tarafından yaklaşık 1 saat süren çalışmalar neticesinde gölete düşmüş bir araç ya da vatandaş olduğuna yönelik olarak hiçbir bulguya rastlanılmamasına rağmen Jandarma ve İtfaiye ekipleri alanını genişleterek arama çalışmalarını sürdürmeye devam etti.
TERMİNALDE ORTAYA ÇIKTI
Ekiplerin yaptığı çalışmalar sırasında hakkında kayıp ihbarı yapılan Yunus S.’ye ait telefonu arayarak kendisine ulaşan Jandarma ekipleri, durumu polise bildirdi. Sakarya Büyükşehir Belediyesi Şehirlerarası Otobüs Terminalinde olduğu tespit edilen genç, polis ekiplerince gözaltına alınırken olay sonrası hem ekipler hem de Yunus S.’nin yakınları rahat bir nefes aldı. Olayla ilgili olarak soruşturma başlatılırken aracın nerede olduğu ise öğrenilemedi.